Za vas smo odprli modro številko <a href="tel:+386801535">080 15 35</a>, na kateri nudimo brezplačno svetovanje. Pošljite prijavo ali povpraševanje za predavanje: Pošljite povpraševanje
More...

Kako pravilno izbrati ogrevalni sistem?

Seveda mora ogrevalni sistem čimbolj ustrezati vašim individualnim željam in potrebam. Pri izbiri ogrevalnega sistema je potrebno odgovoriti na vprašanja: 1. Kakšne so vaše potrebe po toploti? 2. Koliko ste pripravljeni investirati? 3. Za katero vrsto energenta se boste odločili? 4. Ali investirati v izdelavo sončnega sistema? Če se vam pri odgovorih na zastavljena vprašanja porajajo dvomi in menite, da bi potrebovali še strokovno mnenje, se oglasite.

LESNA BIOMASA, OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE

Vsak pravi gospodar poskrbi, da je hiša oziroma stanovanje kvalitetno in optimalno ogrevano s čim manjšimi stroški letne porabe energenta. To pa je ob stari ogrevalni napravi zelo težko doseči. Prav gotovo se tudi vam porajajo kakšna vprašanja v povezavi z novim, sodobnim načinom ogrevanja. Lesna biomasa je domač in obnovljiv vir energije in je cenovno konkurenčno gorivo, ki omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Kontrolirano zgorevanje lesa v sodobnih kurilnih napravah se je po udobnosti močno približalo uporabi kurilnega olja ali zemeljskega plina. Raba lesne biomase je okolju prijazna in jo lahko zelo učinkovito kombiniramo z izrabo sončne energije za ogrevanje tople sanitarne vode, kot tudi dopolnitev ogrevanja. Solarna energija je brezplačna, učinkovita, enostavna in okolju prijazna. Želite vedeti še več? Udeležite se predavanj, ki jih pripravljamo - napovedi predavanj najdete v naših "NOVICAH".